Calex Smart: een goede optie?

Calex Smart: een goede optie? - Plieng.nl

Calex, misschien zegt het je he-le-maal niets. Calex Smart bestaat al enige tijd en Calex Holland (het bedrijf) al héél lang! Calex Smart is op de markt gebracht al betaalbare kwaliteits smart led verlichting en daar richt het bedrijf zich nu ook voornamelijk op.

Slimme verlichting van Calex, hoe werkt dat?

Allereerst goed nieuws! Gooi je Philips bridge of hub maar uit het raam want de gehele Calex Smart serie werkt op jouw netwerkverbinding. Door gebruik te maken van jouw WiFi-verbinding én een chip in de lamp maakt deze verbinding doormiddel van een app op je telefoon. Je download de applicatie van Calex, draait de lampen in de juiste fitting, maak verbinding met jouw WiFi en binnen 5 minuten kan je alles doen met jouw slimme verlichting in huis. Je kan via de Google Home-app ook jouw slimme Calex lampen verbinden met je slimme Google Assistent waarmee jij jouw slimme lampen kan aandoen door simpelweg: Hey Google, de lampen in de woonkamer aan, te zeggen.

Hoe lang gaat een slimme Calex lamp mee?

De fabrikant, Calex Holland, streeft ernaar om de lampen een levensduur van 12.000 lichturen mee te geven. Dat is een hele lange tijd!

Wat heeft Calex Smart LED allemaal te bieden aan assortiment?

Daar komt-ie:

Door het mooie afwisselende assortiment is er bij Calex Smart verlichting eigen alles wel te vinden. Door de goede prijs en gemakkelijk manier van aansluiten is het een geduchte tegenstander van bijvoorbeeld: Philips Hue, Innr of zelfs de slimme verlichting van de Action.

 

Ben je benieuwd naar het gehele assortiment van Calex Smart verlichting?

Kijk dan hier!