Milieuvriendelijk Schoonmaken: de toekomst?

Milieuvriendelijk Schoonmaken: de toekomst? - Plieng.nl

Moeten we milieuvriendelijk schoonmaken?

Tegenwoordig zijn we veel met het milieu én natuur bezig. We willen biologisch eten, misschien zelfs helemaal vegan en we moeten rijden in elektrische voertuigen. En toch gebruiken we nog pesticiden en schadelijke schoonmaakmiddelen. Hebben we dan toch milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen nodig?

Een mix van mileuvriendelijke producten

Wij bij Plieng geloven, vooralsnog, in een mix van niet-milieuvriendelijke én milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. En waarom? Er zijn gewoon nog niet genoeg schoonmaakproducten welke écht goed zijn voor milieu.

HG heeft een best wel goede mix. Alle producten worden in Nederland gemaakt, dus wordt van dicht bij huis gehaald, en zij houden steeds meer rekening met het mileu. Ook zij maken een verschil tussen de niet- en wel- milieuvriendelijke opties en verwerken dat in het assortiment.

Een nieuwe speler in Nederland

Bij Plieng.nl vinden wij het heel belangrijk dat wij als bedrijf meekijken naar goede organische en milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Ons oog viel op Squeeky Solutions. Squeeky Solutions is een bedrijf uit Engeland en richten zich op een totaal verantwoord product. Zo maken zij de fles van lichtgewicht aluminium, maken gebruik van een navulling voor de flessen en zijn alle producten écht milieuvriendelijk, dierproefvrij, biologisch én plantaardig.

 

Plieng haalt als eerste deze Engelse speler naar de Nederlandse markt! Maak dan ook nu kennis met Squeeky Solutions.

Bekijk het aanbod hier!