Plieng als official partner HG

Plieng als official partner HG - Plieng.nl

Plieng als officiële partner van HG.

klinkt als een plan.

Sinds begin 2020 koos Plieng om naast smart home producten ook huishoudartikelen te gaan verkopen. Zo vind je ondertussen schoonmaakmiddelen, afvalbakken en vershouddozen. Plieng bezat al een klein assortiment HG producten, maar door dit partnerschap gaat Plieng het totale assortiment van HG verkopen!

Over HG schoonmaakproducten

HG International is een oerhollands bedrijf. Vanuit hun eigen fabriek in Almere maken zij alle HG schoonmaakproducten zelf en transporteren deze ook zelf naar de bedrijven die met hun samenwerken. 

De naam HG komt van de Zweedse ondernemer Hågan Gip. Begin zestiger jaren liet hij een aantal reinigingsmiddelen van zeer hoge kwaliteit ontwikkelen door de universiteit van Stockholm, bedoeld voor zwembaden. In 1969 begon Van Altena B.V. met de import van de HG producten in Nederland. Het werd een succes, niet alleen in de zwembadwereld, maar ook bij handelaren in bouwmaterialen met keramische tegels in het assortiment.

Medio jaren zeventig stapte Van Altena B.V. over naar het lokaal produceren van de HG producten. Recepturen en merkrechten werden gekocht en een kleine productiefaciliteit opgestart. In de jaren tachtig werd de focus verlegd naar de consumentenmarkt, met een nieuwe positionering: “HG is het merk voor alle reinigings- en onderhoudsproblemen in en rondom het huis.”

HG produceert alles zelf. Dat maakt het zeer doeltreffend én een hele leuke partner om mee samen te werken.

Wat merk je als klant?

Door een nauwe samenwerking met een merk zoals HG kunnen wij hun producten nóg voordeliger inkopen én dus óók voordeliger verkopen! Gemiddeld kan jij straks, als klant, gemiddeld 15% goedkoper jouw HG producten bij Plieng bestellen.

 

Benieuwd naar het assortiment? Neem hier een kijkje!