PliengBasics, goedkoop en goed?

PliengBasics, goedkoop en goed? - Plieng.nl

De slager keurt zijn eigen vlees, maar toch wil ik jou een zo eerlijk beeld scheppen van ons eigen merk! Plieng heeft namelijk nogal wat tijd zitten in het produceren van de PliengBasics-serie.
Zo is PliengBasics het eerste Nederlandse merk wat helemaal en alleen op Tuya draait. Veel merken stappen ook over op Tuya omdat het ten eerste goedkoper is dan duizenden hub's produceren, je niet hoeft te comformeren met maar één fabrikant én het makkelijker te installeren is.

De eerste generatie

We kunnen doen alsof we tientallen jaren verstand hebben van slimme lampen, maar dat is niet zo. De rest overigens ook niet want de meeste slimme toepassingen bestaan gewoon nog niet zo lang. We staan écht aan het begin en feit dat jij dit leest maakt jouw ook zo'n pionier.

PliengBasics heeft begin 2020 haar eerste generatie op de markt gezet. Hierin kijken we naar betaalbaarheid, software en gebruiksgemak.
Wij wilden de meest gemakkelijk te installeren smart lamp maken die er te krijgen is. Links en rechts worden we soms een beetje ingehaald, om eerlijk te zijn. Desalniettemin hebben wij een installatieduur van 4 minuten kunnen realiseren en daar zijn we al best trots op.

PliengBasics, lampje kopen?

Je hebt al wel door dat we best blij zijn met de lampen en omdat wij zó in dit lampje geloven geven wij één jaar garantie. Op een lamp? Ja op een lamp. Wij willen uniek zijn. Alleen de garantie is al uniek.
Daarnaast hebben de lampen een indicatie aan branduren van zo'n 20.000 uur. Je kan er dus écht tijden mee doen.

De toekomst

Plieng heeft in 6 maanden tijd al meer dan 1700 lampen verkocht aan bedrijven en particulieren. Dat is mede te danken door verkoop op bol.com.
Uiteraard willen we groter en beter, maar we merken dat bedrijven die dat ook deden soms ineens de klant vergaten.
Plieng is een klein bedrijf, met een grote klantenservice en enorme bereikbaarheid. Dat willen wij kosten wat het kost blijven behouden.