Over ons

Aangenaam.

Plieng startte in 2019 met een nieuwe blik op het hedendaagse huishouden. We hebben alles wat je wilt om jouw huis een thuis te maken.

In begin 2019 bedacht Rutger Huisman Plieng. Meerdere partners mengden zich in het gedachtegoed om Plieng tot een sterke speler in de Nederlandse huishoudmarkt te maken. Waar Plieng in begin 2019 zich alleen richtte op smarthome en domotica heeft Huisman later met PliengBasics ook een gedeelte van de huishoudartikelen geïntroduceerd. Dat was de geboorte van de Multi Sponge. De Multi Sponge werd onverwachts een regelrechte hit op bol.com. Dat zette de eerste stap om óók huishoudartikelen te gaan verkopen. De combinatie van smarthome, huishoudartikelen en duurzaam leven maakt Plieng tot wat het is vandaag de dag.

 

Zo vind je bij Plieng:

 

 

Plieng.nl is meer dan alleen maar huishouden. Op andere websites, welke ook van Plieng zijn óf waar Plieng aandeel in heeft gehad, vind je meer!

 

Irini Home: meer dan jezelf zijn.

Bij Irini Home hebben we alles om van jouw huis een thuis te maken. Een huis moet niet alleen een plek zijn waar je woont. Het moet een plek zijn waar je ontspant, tot rust komt, fijn voelt, waar je nieuwe herinneringen maakt en helemaal jezelf kan zijn.

Bij Irini Home vind je:

Aroma DiffusersSluit je ogen en geniet! Onze stijlvolle aroma diffusers maken jouw interieur helemaal af. Gebruik een van onze chi of volatile essentiële oliën om elke dag een fijn moment voor jezelf te creëren.

Etherische OlieOntspannend, verkwikkend of reinigend. Met onze 100% natuurzuivere essentiële oliën van Chi en Volatile kun je alle kanten op! Gebruik ze in een aroma diffuser voor een heerlijke geur in huis, in bad om fijn mee te ontspannen of in je dagelijkse sopjes voor een extra reinigende werking. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Edelstenen: We like shiny things! Onze prachtige edelstenen zijn echte eyecatchers. Breng liefde, balans en harmonie met een gouden driehoek. Verwarm je huis met het licht van een fijne Himalaya zoutlamp of draag onze edelstenen bij je met een edelsteen kettinkje.

*Irini Home is geen eigendom van Plieng/Plieng Group NL B.V.

 

Losano.nl, de A-merken Drogist:

Losano is de A-merken drogist. Bij Losano hebben we allerlei fantastische producten in de categorie persoonlijke verzorging!

Wat hebben we zoal voor je bij Losano.nl:

Bij Losano bieden we je meer dan slechts het kopen van een product. De hele beleving van A tot Z! 

*Losano.nl is eigendom van Plieng/Plieng Group NL B.V.

 

Weeha, Dé Auto Shop

Bij Weeha.nl hebben we alles voor jouw auto. Je wilt natuurlijk alleen het allerbeste in jouw auto. Bij Weeha krijg je altijd vakkundig advies via onze chat, ontvang je snel jouw producten en als je toch niet tevreden bent kan je zonder gezeur je pakket terugsturen binnen 30 dagen.

*Weeha.nl is (sinds 2021) geen eigendom van Plieng/Plieng Group NL B.V.